+385 98 980 6661 info@promobordon.hr

Promotivni proizvodi

Promotivni proizvodi su najbolji ambasadori vašeg branda zato je važno imati partnera koji Vam može pružiti podršku na svakom koraku razvoja vaše ideje i pronaći za Vas rješenje koje najbolje udovoljava svim vašim zahtjevima.

Posebno nam je zadovoljstvo preuzeti brigu o kompletnoj realizaciji novog, ekskluzivnog proizvoda, od prvog koncepta, nacrta, izrade prototipa pa do same proizvodnje, kontrole kvalitete i isporuke, bez obzira o kojem materijalu se radi.

 Ponosimo se projektom premium šalica i tanjurića Superiore koje ekskluzivno za Franck proizvodi  Schoenwald već desetak godina. U uskoj suradnji cijelog odjela razvoja proizvoda i marketinga, kreirane su šalice koje zadovoljavaju sve zahtjeve barista kao i visoke estetske kriterije za uživanje u savršenoj kavi.

Svi volimo poklone, a pokloni s otisnutim Vašim brandom povećat će prodaju i pokazati da cijenite lojalnosti svojih kupaca. Kvalitetni i atraktivni proizvodi ne moraju biti skupi. Neke od naših proizvoda možete vidjeti u galeriji.

Javite nam se , veselimo se svakom upitu.