+385 98 980 6661 info@promobordon.hr

Zastupajući vodeće svjetske proizvođače porculana i čaša, nudimo izuzetno široku paletu kvalitetnih proizvoda koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnijeg kupca.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sektoru B2B, nudimo kompletnu uslugu, od istraživanja tržišta i pronalaska proizvoda prema želji kupca, izrade probnih uzoraka (tailor made), kontrole kvalitete do organizacije pravovremene isporuke.

Osim toga, tu smo da vam ponudimo inovativne proizvode koji slijede svjetske trendove. Pratimo i posjećujemo najveće sajmove koji se bave promotivnim artiklima, porculanskim i inox posuđem, staklenim i ostalim kuhinjskim artiklima, kao i kompletnim sitnim inventarom za ugostiteljstvo.

Naša usluga je profesionalna, fleksibilna i brza, čime štedimo vaše vrijeme i gradimo dugoročnu, obostrano korisnu suradnju.

Pošaljite nam poruku

1 + 9 =

Ekskluzivna zastupništva

Ekskluzivni smo zastupnik i uvoznik njemačkog proizvođača porculana SCHÖNWALD Germany, vodećeg u inovativnim rješenjima za vrhunske profesionalce iz horeca sektora i dobitnika mnogobrojnih nagrada za dizajn.

Ekskluzivni smo zastupnik tvrtke Playground. Playground donosi zabavan i raznovrstan asortiman proizvoda koji se redovito ažurira. Kombinira najnovije trendove u prezentaciji hrane s repertoarom uzbudljivih dodataka i predmeta izrađenih od raznolikog materijala.

 

Naša tvrtka je ponosna biti ekskluzivni zastupnik za prepoznatu kolekciju HEART&SOUL. Ova elegantna linija posuđa nudi neponovljive estetske doživljaje i vrhunsku kvalitetu, te je posebno osmišljena za uglednu gastronomsku industriju.

Ostala zastupništva