+385 98 980 6661 info@promobordon.hr

Dekoracije

Užurbani, urbani život pobuđuje želju da se vratimo korijenima. Uravnotežuje ga čežnja za onim što je originalno, ručno izrađeno. Rustikalni izgled s keramičkom notom odgovor je na ovaj trend, izrađen novim tehnikama završne obrade u kolekcijama ;Shiro glaze, Shabby Chic,Hygge, Pottery, Pepper i Heritage.

HYGGE  stvara dobro raspoloženje i poziva vas da pozitivne i jednostavne stvari u životu podijelite s drugima. Oblici i boje se slobodno miješaju: zdjele s tanjurima ili coupe tanjuri; obični komadi s ukrašenim, osam varijanti dekora za kombinaciju.

Od crno-bijele do višebojne, neograničene su mogućnosti  kombinacije u pogledu boja i ukrasnih uzoraka za porculan.  Trendovi  dizajna interijera i mode također utječu na dekorativni dizajn porculanskih proizvoda.

Trenutni trendovi uključuju cjelokupno ukrašavanje s upečatljivim efektima koji naglašavaju individualni koncept svakog ugostitelja. Stilovi variraju od ručno izrađenih, rustičnih efekata do profinjenih, umjetničkih procvata u vrhunskim dizajnima. Kombinacija različitih dekorativnih stilova također je popularna s opcijama Mix & Match postavljanja stolova.

Današnji kuhari spretni su kulinarski zabavljači: gosti bi trebali biti jednako uzbuđeni zbog postavljanja stola kao i zbog gastronomskih poslastica u ponudi. Moderan porculan je idealan izbor ovdje: trebao bi biti što je moguće izdržljiviji i nuditi fleksibilno okruženje za stalno mijenjanje kulinarskih kreacija, a također prenositi prepoznatljiv individualni stil.