O nama

Zastupajući vodeće svjetske proizvođače porculana i čaša, nudimo izuzetno široku paletu kvalitetnih proizvoda koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnijeg kupca.

Ekskluzivni smo zastupnik i uvoznik njemačkog proizvođača porculana SCHÖNWALD Germany vodećeg u inovativnim rješenjima za vrhunske profesionalce iz horeca sektora i dobitnika mnogobrojnih nagrada za dizajn.

Ekskluzivni smo zastupnik tvrtke SAHM Germany – dekoratera staklenih čaša i ostalih proizvoda namijenjenih u promotivne svrhe.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u sektoru B2B nudimo kompletnu uslugu od istraživanja tržišta i pronalaska proizvoda prema želji kupca, izrade probnih uzoraka (tailor made), kontrole kvalitete do organizacije pravovremene isporuke.

Osim toga tu smo da Vam ponudimo inovativne proizvode koje slijede svjetske trendove. Pratimo i posjećujemo najveće sajmove koji se bave promotivnim artiklima, porculanskim posuđem, inox posuđem, staklenim i ostalim kuhinjskim artiklima, kao i kompletnim sitnim inventarom za ugostiteljstvo.

Naša usluga je profesionalna, fleksibilna i brza, čime štedimo Vaše vrijeme i gradimo dugoročnu, obostrano korisnu suradnju.

Iz medija

Gloria - Franck Superiore 

UT Magazin - Novi biser iz Schönwalda 

UT Magazin - Schönwald Germany, funkcionalnost i vrhunski dizajn